+36 30 906 6178

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard.

BÉRELJEN RENDSZERGAZDÁT!

BÉRELJEN RENDSZERGAZDÁT!

Mikro, kis és középvállalkozások számára igyekszünk költséghatékony megoldást nyújtani rendszergazdai szolgáltatásainkkal, akik szeretnék adataikat, szerverüket, rendszerüket biztonságban érezni, és felesleges pénzkidobás lenne fő munkaidőben rendszergazdát, informatikust alkalmazniuk.

Amit nyújtunk:

NEM MEGFELELŐ HŰTÉS NAGY BAJT OKOZHAT!

NÖVELJE MEG LAPTOPJÁNAK, VAGY SZÁMÍTÓGÉPÉNEK ÉLETARTAMÁT!

HOZZA BE HOZZÁNK, SZAKSZERŰEN ÁTVISZSGÁLJUK, ÉS KITISZTÍTJUK.

Új adatok az SSD-k megbízhatóságáról

Komoly tanulmányt készített az SSD-kről a Google. A vállalat adatközpontjaiból hat év alatt összegyűjtött statisztika többek között abba is betekintést nyújt, hogy mennyivel megbízhatóbb az SLC az MLC NAND-oknál.

Felejtse el az SSD-t, ezzel az üveglemezzel 360 TB-nyi adatot lehet tárolni

Az új eszköz nemcsak hatalmas mennyiségű adatot képes tárolni, de gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A Southamptoni Egyetem kutatói néhány évvel ezelőtt már felvillantottak egy újfajta technológiát, amivel a jövőben az adattárolás egyik legnagyobb hibáját, a sérülékenységet lehet kiküszöbölni. A szakemberek most bejelentették, sikerült tökéletesíteni az eszközt, és már az eszköz piaci bevezetését tervezgetik.